Satu Lidman

Liikuntakysely 2022

Oletko arkiliikkuja vai aktiiviharrastaja? Kenties et syystä tai toisesta liiku juuri lainkaan. Ehkä toimit valmentajana, liikunnanopettajana tai urheiluseurassa. Ehkä urheilet lajisi huipulla – tai haaveilet liikkumisen lisäämisestä elämässäsi.

Mikä sitten onkaan suhteesi liikuntaan, olet tervetullut vastaamaan kyselyyn, kunhan olet täyttänyt 20 vuotta ja käynyt koulua Suomessa. On hienoa saada vastauksia mahdollisimman monenlaisilta ihmisiltä heidän sukupuolestaan, iästään tai liikuntataustastaan riippumatta.

Kysely on nimetön. Sen avulla kerätään tutkimusaineistoa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi liikuntakulttuurissa. Kysymykset liittyvät kokemuksiisi liikunnasta eri elämänvaiheissa sekä sukupuolen ja kehollisuuden merkityksistä.

Liikuntakysely 2022 toteutetaan Webropol-lomakkeella, johon pääset tällä suoralinkillä. Kyselylomake on auki kahden kuukauden ajan 15.3.–15.5.2022.

Kertynyttä aineistoa käsitellään hyvän tieteellisen käytännön mukaisesti, luottamuksellisesti ja turvallisesti. Lisätietoja tietosuojailmoituksesta.

Vastaamiseen tarvitset noin 15 minuuttia. Halutessasi voit vastata laajemmin. Voit halutessasi myös keskeyttää, jolloin vastaukset tallentuvat ja voit jatkaa myöhemmin.

Voit seurata tutkimushankkeen kuulumisia tässä blogissa.

Tervetuloa vastaamaan – du får gärna ochså svara på svenska!

Next Post

Previous Post

© 2024 Satu Lidman

Theme by Anders Norén